Ons verhaal..

Drie generaties met passie voor wijn

Toen de grootvader van Jean-Pierre Van Geyseghem 90 jaar geleden als hobby enkele vaten wijn per jaar verkocht, had hij waarschijnlijk nooit gedacht dat zijn wijnen hun weg zouden vinden naar de menukaarten van gerenommeerde sterrenzaken van de kust tot de Ardennen.

De vader van Jean-Pierre, René Van Geyseghem, startte in 1945 met een wijnhandel onder de naam PVBA Van Geyseghem. Door de jaren heen kende de zaak heel wat veranderingen. In het begin bottelden ze hun eigen wijn, later kwam de wijn rechtstreeks en reeds gebotteld van het Château.

Wat begon met een zaak in de Dokter Geensstraat en nadien op de Leopoldvest, mondde uit in een heuse winkel, gebouwd in 1976 in de Hamelendreef, met een gekoeld magazijn en een proeversruimte. In datzelfde jaar koos Jean-Pierre Van Geyseghem voor de stiel van zijn vader en besloot hij om mee in de boeiende wereld van wijnen, champagnes en likeuren te stappen. Een decennium later kwam hij aan het roer te staan en breidde hij de winkel verder uit tot de gerenommeerde zaak die ze, tot ver over de provinciegrenzen heen, vandaag de dag is.

René Van Geyseghem
Jean-Pierre Van Geyseghem

Decennia ervaring, vakmanschap en advies zijn de basis

Jean-Pierre en zijn team nemen de tijd om elke klant de juiste wijn(en) aan te raden. Zowel bedrijven, horecazaken als de particuliere klant krijgen informatie en suggesties op maat. Is er twijfel? Geen probleem. Een fles wordt ontkurkt en proeven maar!

De prijs/kwaliteit verhouding is nog een belangrijke factor bij wijnhandel Van Geyseghem. Elke fles wordt aan een correcte prijs verkocht en er is een wijnkeuze binnen ieders budget.

De rode draad in het assortiment

Franse wijnen, likeuren en de paradepaardjes Champagne Joseph Perrier, Château Haut-Marbuzet en Château Larruau zijn de rode draad in wat Van Geyseghem te bieden heeft. Kortom wijnen in alle prijsklassen waarvan er heel wat exclusief en enkel bij Van Geyseghem verkrijgbaar zijn. En dan zijn er nog de primeur wijnen, waarbij Jean-Pierre 2 jaar voor levering een groot aantal wijnen aankoopt op het Château of domein.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security